Geen zorgeloze vakantie zonder een betrouwbare verzekering

Als U niet alleen van uw welverdiende vakantie, maar ook van een zorgeloze vakantie wil genieten, raden wij U aan om zeker een degelijke reisverzekering af te sluiten bij Reizen De Cauwer. Sinds 1976 werken wij exclusief samen voor al onze reisverzekeringen met " De Europese Reisverzekeringen ". De opvallend hoge waarborgen van elke verzekeringsvorm, van elke polis, de betrouwbaarheid en de degelijkheid van De Europese Reisverzekeringen zelf, en vooral de uiterst correcte en vooral accurate en vlotte manier waarop de verschillende schadedossiers worden behandeld zijn voor U een extra garantie op een zorgeloze vakantie.

Tevens verzekeren zij U een perfekt werkende Nederlandstalige alarmcentrale, voor zowel medische als technische bijstand en dit 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 dagen en 365 dagen per jaar.


                            KLIK HIER en DOWNLOAD hierbij alle Golden Travel Insurance mogelijkheden en prijzen !


- ANNULERING : U telt de dagen af naar uw vakantie. Plots wordt uzelf ziek of heeft uw reisgezel een ongeval, heeft uw zoon herexamens enzÖ Dit is duidelijk : u kan niet vertrekken. De kosten kunnen oplopen en hoe dichter bij de vertrekdatum u annuleert, hoe hoger deze zijn. Weet u dat igv. Een ongeval op de dag van vertrek de reisorganisator 100 % annuleringskosten mag aanrekenen ? Een ferme hap uit uw budget waar u niets aan heeft. Als u echter een annuleringsverzekering onderschreef bij de boeking van de reis en u hebt een geldige reden om te annuleren, dan betaalt De Europese uw annuleringskosten terug nadat uw dossier volledig bij ons werd ingediend door de reisagent of uw makelaar.

- BIJSTAND : U bent een gepassioneerd skiŽr. Maar op een dag gaat het toch fout: u wordt door een onvoorzichtige skiŽr omver geskied en belandt in het ziekenhuis. U kan niet meer met de wagen naar huis. Gelukkig onderschreef u bij de boeking van uw reis onze degelijke bijstandsverzekering, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken hoe, in voorkomend geval, uzelf, uw bagage of uw wagen naar BelgiŽ terugkeert. Eens u contact genomen hebt met onze bijstandscentrale, wordt alles door hen geregeld.

- BAGAGE U vertrekt op huwelijksreis naar exotische oorden. Helaas blijkt bij aankomst dat uw valiezen niet in het juiste vliegtuig belandden. Indien de bagage afgeleverd wordt met min. 12 uur vertraging, dan betaalt De Europese de bewezen aankopen van eerste noodzaak terug, indien u koos voor onze waarborg Bagage.

U merkt het : er zijn vele redenen om een reisverzekering af te sluiten maar geen enkele om dat niet te doen ! Het nut om een degelijke reisverzekering tijdig af te sluiten is zeker al bewezen !


                            KLIK HIER en DOWNLOAD hierbij alle Golden Travel Insurance mogelijkheden en prijzen !


Wat dekt de mutualiteit, kredietkaart, inbegrepen verzekering

We moeten inderdaad niet oververzekerd zijn, toch denken we te snel dat we voldoende verzekerd zijn. Hierbij een viertal argumenten die aanleiding zijn om geen reis- en/of annulatieverzekering af te sluiten.

1. Ik heb toch een reisverzekering bij mijn mutualiteit (ziekteverzekering)?

We geven hierbij een kort overzicht van de meest voorkomende beperkingen bij de mutualiteit:
* het verzekerd bedrag is een basisdekking en veelal ontoereikend bij een ernstige ziekte of ongeval, bovendien is er een franchise van 25 euro;
* de hospitaalkeuze is beperkt tot erkende ziekenhuizen en je ontvangt geen terugbetaling van de opleg voor een ťťnpersoonskamer;
* ambulante nabehandelingskosten na een ongeval in het buitenland zijn eenmaal terug in BelgiŽ niet gedekt;
* vroegtijdige terugkeer naar huis wegens ongeval, ziekte of overlijden van familielid is niet voorzien (hetgeen nog altijd 50 % is van alle repatrieringen!);
* een verblijf in het buitenland van langer dan 3 maanden opeenvolgend in het buitenland is niet gedekt;;
* professionele verplaatsingen zijn uitgesloten;
* uitsluiting van studies buiten EU, Ijsland, Noorwegen, Liechtenstein of Zwitserland;
* deze verzekering omvat geen dekking voor verlies van bagage, opsporingen, juridische bijstand, kapitaalverzekering, Ö

2. Ik heb een hospitalisatieverzekering die ook geldig is in het buitenland!

* Een hospitalisatieverzekering dekt geen ambulante kosten zoals een bezoek aan de huisarts, rŲntgenfoto's, gips, medicatie, Ö
* Deze verzekering is persoonsgebonden en zal de patiŽnt vergoeden voor de gemaakte kosten maar zijn reisgezelschap blijft in de kou staan.
* De hospitaalkeuze is soms beperkt.
* Ambulante nabehandelingskosten in BelgiŽ na een ongeval zijn veelal niet gedekt.
* Deze verzekering omvat ook geen dekking voor annulering, bagage, reisongevallen (kapitaalverzekering).

3. Ik heb mijn volledige reis betaald met de kredietkaart en daar zit een reisverzekering in!

* De voorwaarden verschillen zeer veel tussen de diverse kredietkaarten onderling.
* Let goed op: sommigen omvatten alleen een ongevallenverzekering (= kapitaalsverzekering)
* Zeer beperkt in dekking van medische kosten.
* Grote vrijstellingen en geen nabehandelingen die terugbetaald worden.

4. Ik heb toch een annulatie- en bijstandsverzekering inbegrepen in mijn reispakket?

* Deze inbegrepen verzekeringen zijn heel beperkt. Veelal is het maximaal bedrag van de terugbetaalde annulatiekost kleiner dan de reissom waardoor je zelf veel moet bijdragen. Idem voor de bijstandsverzekering.
* Ook de annulatievoorwaarden zijn veel strenger.
* De bijstandsformule geeft je veel minder service en terugbetalingen dan bij een normale reis- en bijstandsverzekering.
* Vraag aan je reisagent de uitgebreide voorwaarden van deze inbegrepen verzekering opdat je kunt een vergelijking maken.


                            KLIK HIER en DOWNLOAD hierbij alle Golden Travel Insurance mogelijkheden en prijzen !


 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy