Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (2)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (4)
Hapag-Lloyd Cruises (10)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (13)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (13)
Ritz Carlton Yacht Collection (3)
Scenic Cruises (2)
Seabourn (11)
Silversea Cruises (23)
Swan Hellenic (3)
Uniworld (1)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (5)
Amazone (1)
Antarctica (6)
Arctica (2)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (10)
Donau (rivier) (3)
GalŠpagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (36)
Midden-Oosten (5)
Noorse Fjorden (10)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (13)
Wereldcruise (1)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (16)
Cruise News (93)
Expeditiecruises (8)
Havens - aanlegplaatsen (62)
Nieuwe Schepen (56)
Reisverslagen (4)
Riviercruises (3)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
 
Silversea Cruises keert in december terug naar AziŽ
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
13 nov '22
 
Silversea Cruises heeft haar langverwachte terugkeer naar AziŽ bevestigd. Tussen december 2022 en mei 2023 zal de ultra-luxe cruiserederij met vier schepen - Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Spirit en Silver Muse - in die regio varen. Het is sinds maart 2020 geleden dat de maatschappij gasten kan verwelkomen op bestemmingen als Sri Lanka, Hongkong en Vietnam. De reizigers krijgen op deze cruises de gelegenheid om in de hoog aangeschreven Silversea-stijl zowel iconische steden als minder bezochte bestemmingen te ontdekken. De intieme, 596 gasten tellende Silver Muse wordt het eerste schip van Silversea dat opnieuw het continent aanloopt, wanneer het op 2 december 2022 uit Singapore vertrekt.
 
 
 
 
 
"We zijn verheugd om onze terugkeer naar AziŽ vanaf december 2022 te bevestigen en gasten de luxe van keuze te bieden met vier schepen die in de regio varen", zegt Barbara Muckermann, Chief Commercial Officer, Silversea Cruises. ďAziŽ is lange tijd een belangrijk vaargebied geweest voor Silversea Cruises en onze gasten willen graag met ons terugkeren naar dit indrukwekkende en verrijkende continent en bestemmingen in onder meer Sri Lanka, Hongkong en Vietnam bezoeken. Het aanbod omvat handige vertrekuren, veel overnachtingen en late afvaarten. Op die manier geven we de gasten de kans om de ziel van elke bestemming te ervaren. Bovendien vormt ons komende AziŽ-seizoen een van de laatste schakels van onze wereldwijde terugkeer.Ē
 
 
Gasten genieten aan boord van de ultra-luxe schepen van Silversea Cruises van een perfecte service op zee. De schepen behoren volgens de rederij tot de meest intieme, maar zijn tegelijk de meest ruime schepen die in de regio rondvaren. Het komende AziŽ-seizoen omvat 25 reizen die in lengte variŽren van tien tot twintig dagen. Onderweg worden de gasten ondergedompeld in de verschillende culturen en landschappen van AziŽ, ontdekken ze de meest verrijkende ervaringen van het continent en komen ze in contact met lokale gemeenschappen.
 
 
Enkele voorbeelden. Op de reis met de Silver Spirit tussen 20 december 2022 en 5 januari 2023 duiken reizigers vanuit Mumbai diep in de rijke cultuur van India in Cochin, voordat ze doorreizen naar Colombo en Trincomalee in Sri Lanka, Phuket in Thailand, Port Klang (Kuala Lumpur) in MaleisiŽ, Malakka en Singapore. Deze cruise wordt begeleid door de beroemde reisschrijver Paul Theroux die al jaren met Silversea samenwerkt. Op hetzelfde schip kan je in februari-maart 2023 op een elfdaagse reis van Hongkong naar Singapore varen via Halong Bay, Da Nang en Ho Chi Minh City. Het schip verblijft twee dagen in Halong Bay terwijl drie dagen in Ho Chi Minh voldoende tijd bieden om de Franse koloniale afdruk te verkennen. Met een reeks optionele landprogramma's voor en na de cruise kunnen gasten nog dieper reizen. Neem voor meer reisideeŽn en info contact op met Cruise Plus.
 
 
Gasten die volledig zorgeloos wensen te reizen, kunnen kiezen voor een alomvattende door-to-door formule. Het all-inclusive deur-tot-deur aanbod van Silversea is een van de meest uitgebreide op zee, met privťtransfers tussen de woning en luchthaven, internationale vluchten of businessclass-upgrades tegen een gereduceerd tarief, binnenlandse vluchten en een prť- of postcruise hotelverblijf indien nodig, transfers en bagageafhandeling, evenals alle landexcursies. Aan boord van de ultra-luxe schepen van Silversea kunnen de passagiers genieten van meerdere restaurants die de klok rond verschillende gerechten serveren en in-suite dineren, met gratis duurzame kaviaar, premium dranken in de suite en op het hele schip, butlerservice, fooien aan boord en onbeperkte wifi.
 
 
 
 
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy