Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (3)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (9)
Hapag-Lloyd Cruises (10)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (18)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (15)
Ritz Carlton Yacht Collection (4)
Scenic Cruises (2)
Seabourn (14)
Silversea Cruises (29)
Swan Hellenic (4)
Uniworld (1)
Viva Cruises (2)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (5)
Amazone (1)
Antarctica (8)
Arctica (3)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (12)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (35)
Midden-Oosten (5)
Noord-Amerika (1)
Noorse Fjorden (11)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (15)
Wereldcruise (1)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (15)
Cruise News (100)
Expeditiecruises (12)
Havens - aanlegplaatsen (83)
Nieuwe Schepen (70)
Reisverslagen (6)
Riviercruises (4)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (5)
 
Oceania Cruises wordt in 2023 beter dan ooit
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
9 okt '22
 
Oceania Cruises ziet 2023 positief tegemoet. De boekingen voor volgend jaar lopen goed en de rederij kondigt tal van nieuwigheden aan, te beginnen met de lancering in mei van de Vista, het eerste schip van de nieuwe scheepsklasse. Aan boord van het vlaggenschip van de maatschappij zullen gasten kunnen genieten van een nieuw barprogramma en een Moët et Chandon Champagne Experience. Ook kan Oceania voor alle cruises voortaan de bijhorende vluchten reserveren en stelt ze gratis pré- of posttours voor op 15 wereldwijde afvaarten in de eerste helft van volgend jaar.
 
 
 
 
 
Voor een beperkte tijd nodigt Oceania Cruises gasten uit op geselecteerde 2023-reizen om dieper te graven in 's werelds meest exotische bestemmingen en gekoesterde wonderen met haar gratis landprogramma’s. Die zijn beschikbaar op 15 afvaarten in onder meer Afrika, Azië, Australië en het Midden-Oosten. Deze programma’s laten de reizigers toe dieper te graven in de rijke geschiedenis, cultuur, natuur en architectuur van de bezochte bestemmingen. Passagiers die vóór 8 januari 2023 boeken, kunnen een meeslepende pre- of post-cruise-add-on kiezen voor felbegeerde plaatsen zoals de Kaapse Wijnlanden, Taj Mahal, Angkor Wat, de Blue Mountains, de Nazca-lijnen en meer, een besparing tot 3.848 euro per persoon.
 
 
Gasten die een reis met Oceania Cruises boeken, kunnen via het reiskantoor voortaan ook hun vluchten bij de rederij reserveren. De cruiselijn neemt op die manier een last van de schouders van de reiskantoren. Oceania treedt dan namelijk op als touroperator en is verplicht voor haar klant een alternatief te zoeken wanneer een vlucht is vertraagd of afgelast. Dat betekent dat zij desnoods andere vluchten moet zien te vinden en ervoor moet zorgen dat de reiziger de vertrekhaven bereikt, of in het slechtste geval het reisprogramma aanpast zodat de reiziger in de eerstvolgende aanloophaven kan inschepen.
 
 
Na het OceaniaNext-programma waarbij de vier schepen van de R-klasse (Regatta, Nautica, Sirena en Insignia) werden vernieuwd, zijn vanaf dit najaar de Riviera en Marina aan de beurt. De twee schepen krijgen volledig nieuwe suites en passagiershutten met een lichter kleurenpalet. De publieke ruimtes worden gerestyled met een vleugje elegantie en comfortabele verfijning. De specialiteitenrestaurants zullen na het droogdok luxueuzer ogen dan voorheen. De vernieuwde Riviera debuteert op 7 december aanstaande in Rome. Het zusterschip Marina krijgt in november 2023 een gelijkaardige upgrade.
 
 
2023 betekent ook de lancering van de Vista. Het nieuwe Oceania-schip ontvangt in mei zijn eerste gasten. Het boetiekschip wordt gekenmerkt door kleinere ruimtes en twee nieuwe restaurants. Daarnaast kondigt Oceania voor haar vlaggenschip een nieuw barprogramma aan dat inspeelt op de nieuwste trends en technieken voor het maken van cocktails, zoals gearomatiseerde rookbubbels, een uitgebreide selectie wijnen met weinig en geen suiker, mocktails, Negronis gerijpt in houten vaten en speciale drankkarren. Oceania presenteert aan boord van de Vista eveneens de Moët & Chandon Champagne Experience. Tijdens het driegangen-arrangement degusteren de gasten zeldzame jaargangen. De Connoisseur Wine Pairing Lunches zullen een nieuwe toevoeging zijn aan Vista met twee zorgvuldig samengestelde menu’s. De zesgangen-Dom Pérignon Experience, een kenmerkende Oceania Cruises-ervaring sinds 2019, maakt op Vista deel uit van de intieme eetgelegenheid Privée.
 
 
 
 
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy