Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (2)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (4)
Hapag-Lloyd Cruises (10)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (13)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (13)
Ritz Carlton Yacht Collection (3)
Scenic Cruises (2)
Seabourn (11)
Silversea Cruises (23)
Swan Hellenic (3)
Uniworld (1)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (5)
Amazone (1)
Antarctica (6)
Arctica (2)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (10)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (36)
Midden-Oosten (5)
Noorse Fjorden (10)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (13)
Wereldcruise (1)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (16)
Cruise News (93)
Expeditiecruises (8)
Havens - aanlegplaatsen (62)
Nieuwe Schepen (56)
Reisverslagen (4)
Riviercruises (3)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
 
Oceania lanceert Around the World-cruise en Grand Voyages 2024
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
20 feb '22
 
Oceania Cruises opent op 2 maart de boekingen voor haar wereldcruise 2024 en Grand Voyages 2023-2024. We raden geïnteresseerden aan snel te reserveren. Vorig jaar was de wereldcruise in minder dan een dag uitverkocht. Dat is trouwens een van de redenen waarom de boetiekrederij in 2024 als alternatief vier Grand Voyages van 72 tot 82 dagen voorstelt. Wil je zeker zijn van jouw kajuit of suite, wacht dan niet tot 2 maart en neem vandaag al contact op met Cruise Plus voor een pré-registratie.
 
 
 
 
 
De ‘2024 Around the World in 180 Days’-wereldreis aan boord van de Insignia vertrekt op 14 januari in Los Angeles. Onderweg weeft het boetiekschip een caleidoscoop van wereldwonderen, prachtige bezienswaardigheden en uitzonderlijke ontmoetingen samen. Geniet in één reis van 96 levendige havens in 34 verschillende landen en 24 overnachtingen op de bestemmingen. Ontdek de boeiende ritmes van verafgelegen Polynesische eilanden, ervaar de dramatische schoonheid van de Nieuw-Zeelandse fjorden en de allure van Australische topsteden. Navigeer door de meest opwindende hoeken van Azië, van het spirituele leven in Bali en de Japanse culinaire krachtpatsers van Tokyo en Kyoto tot de dramatische landschappen van Ha Long Bay en Yangon. Ontmoet exotische locaties langs de Indische Oceaan en het Arabisch schiereiland voordat je wordt ondergedompeld in een uitgebreide tour door Europa. Steek daarna de Atlantische Oceaan over naar de Amerikaanse oostkust en New York waar deze wereldcruise op 12 juli 2024 eindigt.
 
 
Gasten die de hele reis meevaren, genieten van tal van extra’s van het Exclusive Prestige Package en de Olife Choice-voordelen. Die omvatten niet alleen een uitgebreid boordkrediet, drankenpakket en 78 inbegrepen excursies, maar ook de fooien, internet, wasserij, exclusieve landevenementen, een nacht op hotel voor het vertrek en transfer naar het schip. Oceania biedt bovendien de flexibiliteit van een extra optie om vanuit Miami te varen op een glorieus reisschema van 196 dagen.
 
 
Daarnaast stelde Oceania vier Grand Voyages voor. Regatta kiest op 4 oktober 2023 in Los Angeles het ruime sop voor een ‘Grand Pacific Expedition’ van 77 dagen richting Sydney. Het boetiekschip bezoekt onderweg onder meer Alaska en een hele resem Aziatische landen inclusief maar liefst 10 dagen Japan. ‘Odyssey of Discoveries’ aan boord van de Riviera start op 29 december 2023 en brengt de reizigers in 82 dagen van Abu Dhabi via de Indische Oceaan en tal van Aziatische juwelen naar Tokyo. ‘Epic Eastern Explorer’ is een reis van 72 dagen met de Riviera met vertrek op 8 januari 2024 in Mumbai (India). Reizigers verkennen zowat alle prachtbestemmingen van het Aziatische continent voor ze op 20 maart 2024 ontschepen in Tokyo. De ‘Ultimate Exotic Traveller’ op de Nautica stelt op 19 februari 2024 een reis van 79 dagen voor tussen Papeete en Kaapstad. Het schip bezoekt de Stille Zuidzee en Australië, Papua-Nieuw-Guinea alsook een waaier aan Aziatische bestemmingen. Via de Malediven, de Seychellen en Mozambique reist het boetiekschip vervolgens naar Zuid-Afrika waar de Grand Voyage op 9 mei eindigt in Kaapstad.
 
 
Aan boord van de schepen staat de gasten van een gracieuze en warme service te wachten, proeven ze The Finest Cuisine at Sea, genieten van een steeds veranderende reeks van verrijking en entertainment en kunnen ze zich laten verwennen met holistische behandelingen bij Aquamar Spa + Vitality Center. Volgens Oceania zijn deze langere reizen ontworpen voor de doorgewinterde reizigers die ervan dromen de verste uithoeken van onze wereld te verkennen. Deze transformationele reizen nodigen uit tot een verbinding met culturen over de hele wereld. De passagiers kunnen ze bovendien uitbreiden met landprogramma’s voor, na en tijdens de cruise.
 
 
 
 
 

 
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy