Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (2)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (4)
Hapag-Lloyd Cruises (10)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (13)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (13)
Ritz Carlton Yacht Collection (3)
Scenic Cruises (2)
Seabourn (11)
Silversea Cruises (23)
Swan Hellenic (3)
Uniworld (1)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (5)
Amazone (1)
Antarctica (6)
Arctica (2)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (10)
Donau (rivier) (3)
GalŠpagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (36)
Midden-Oosten (5)
Noorse Fjorden (10)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (13)
Wereldcruise (1)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (16)
Cruise News (93)
Expeditiecruises (8)
Havens - aanlegplaatsen (62)
Nieuwe Schepen (56)
Reisverslagen (4)
Riviercruises (3)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
 
Explora Journeys wil ons op Explora I culinair gaan verleiden
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
21 aug '22
Explora Journeys kondigt een unieke culinaire ontdekkingsreis aan voor de Explora I. Het eerste schip dat in mei 2023 in de vaart komt, zal maar liefst 18 eet- en drankbelevingen voorstellen. Het luxemerk van de MSC Group trakteert gasten op twaalf culinaire ervaringen in zes restaurants en de suite evenals twaalf bars en lounges, waarvan vier op de buitendekken. De maatschappij wil haar gasten verschillende smaken van over de hele wereld laten ontdekken, geÔnspireerd door haar ĎOcean State of Mindí.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Nieuwe mijlpaal in aanloop lancering Explora Journeys
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
5 jun '22
Over net geen jaar vertrekt Explora I op haar inaugurele cruise. Het eerste schip van Explora Journeys, de nieuwe luxebrand van de MSC-groep, werd eind mei te water gelaten op de Fincantieri-scheepswerf in het Italiaanse Monfalcone. Na de Ďfloat outí begint nu de finale afwerking van het vaartuig. Explora I is het eerste van vier schepen die MSC heeft besteld in ItaliŽ. Intussen is de werf ook al gestart met de bouw van de Explora II die in de zomer van 2024 wordt gelanceerd.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

MSC Group lanceert met Explora Journeys in 2023 een luxebrand
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
12 dec '21
Explora Journeys wil een nieuw lifestyle-reismerk worden en de luxecruises herdefiniŽren. De schepen zullen de wereld rondvaren en een levendige, kosmopolitische thuis op zee creŽren met bezoeken aan plaatsen op en buiten de gebaande paden. Het nieuwe filiaal van de MSC Group heeft intussen vier schepen besteld in ItaliŽ. Explora I komt in mei 2023 in de vaart. Tegen 2026 volgen nog drie zusterschepen. Ze zullen 248 meter lang zijn en plaats bieden aan 922 gasten die verblijven in suites met balkon met een gemiddelde oppervlakte van 42 m≤. De passagiers worden bediend door 730 bemanningsleden.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

MSC komt met nieuw luxe cruisemerk Explora Journeys
Geschreven door Dirk Van Duyse
5 aug '21
De MSC Group kondigde vandaag de intrede aan van het bedrijf in de markt van luxe cruises met de lancering van een nieuw merk gecreŽerd voor de volgende generatie van veeleisende luxereizigers: Explora Journeys. Explora Journeys is een nieuwe ultraluxe all-inclusive rederij die in 2023 zal starten met de Explora I, het eerste nieuwbouwschip. De komende jaren worden in ieder geval 4 nieuwe schepen gebouwd door scheepswerf Fincantieri die voor het merk gaan varen. De rederij valt onder de MSC Group waaronder MSC Cruises ook behoort.Het eerste van vier luxueuze schepen, gebouwd door Fincantieri, zal in 2023 uitvaren. De overige schepen zijn klaar in 2024, 2025 en 2026. Elk schip zal gebruik maken van de nieuwste maritieme technologie om ontdekkingsreizen te maken naar bestemmingen op en buiten de gebaande paden. Gasten zullen worden ontvangen op een schip als geen ander, met het hoogste niveau van service en voorzieningen.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 1 (4 blogartikels)
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy