Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (2)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (4)
Hapag-Lloyd Cruises (10)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (13)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (13)
Ritz Carlton Yacht Collection (3)
Scenic Cruises (2)
Seabourn (11)
Silversea Cruises (23)
Swan Hellenic (3)
Uniworld (1)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (5)
Amazone (1)
Antarctica (6)
Arctica (2)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (10)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (36)
Midden-Oosten (5)
Noorse Fjorden (10)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (13)
Wereldcruise (1)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (16)
Cruise News (93)
Expeditiecruises (8)
Havens - aanlegplaatsen (62)
Nieuwe Schepen (56)
Reisverslagen (4)
Riviercruises (3)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
 
Cruise Plus dankt trouwe cruiseklanten
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
23 okt '22
2023 belooft een goed cruisejaar te worden en de drang om te cruisen is groter dan ooit. Dit bleek nogmaals op een Cruise Plus VIP Diner. De reisorganisator nodigde zopas zijn top 50 cruisers samen met enkele van de partner-rederijen uit in Hof Ter Damme in Kallo. Met het event wilde Cruise Plus na de turbulente Covid-jaren haar waardering uitdrukken aan de trouwe klanten. Zij waren een steun en bleven in het bedrijf vertrouwen door steeds opnieuw te herboeken.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Oceania Cruises wordt in 2023 beter dan ooit
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
9 okt '22
Oceania Cruises ziet 2023 positief tegemoet. De boekingen voor volgend jaar lopen goed en de rederij kondigt tal van nieuwigheden aan, te beginnen met de lancering in mei van de Vista, het eerste schip van de nieuwe scheepsklasse. Aan boord van het vlaggenschip van de maatschappij zullen gasten kunnen genieten van een nieuw barprogramma en een Moët et Chandon Champagne Experience. Ook kan Oceania voor alle cruises voortaan de bijhorende vluchten reserveren en stelt ze gratis pré- of posttours voor op 15 wereldwijde afvaarten in de eerste helft van volgend jaar.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Waar zijn mijn reiskoffers? Volg uw koffer op uw Smartphone
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
18 sep '22
Wellicht heb je de ongerustheid ook al meegemaakt. De meeste reiskoffers staan op al op de band in de luchthaven van aankomst en de jouwe ontbreekt. Volgt de koffer nog of haalde hij het vliegtuig niet? Vooral voor een cruise kan het ontbreken van de bagage een groot probleem zijn. Het schip vaart van de ene haven naar de andere en hoe zullen jouw reiskoffers het schip inhalen? De AirTag van Apple helpt je alvast om de reisweg van de koffer te volgen tot in jouw kajuit. Ook Samsung heeft met SmartTag een gelijkaardige tracker op de markt.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Silversea Cruises verhoogt fly-cruise aanbod in Antarctica in 2023/24
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
3 jul '22
Als antwoord op de sterke vraag verhoogt Silversea Cruises haar all-inclusive poolaanbod tijdens het winterseizoen 2023-2024 met drie bijkomende Antarctica Bridge-reizen. Het naadloze fly-cruise-programma biedt de snelste en meest directe route naar Antarctica door reizigers in businessclass over de Drake Passage te vliegen. Met drie ijsklasse-schepen die het Witte Continent bezoeken, een breed scala aan reislengtes en baanbrekende fly-cruise-opties, exploiteert Silversea naar eigen zeggen het meest diverse aanbod van Antarctica in het ultra-luxe cruisesegment.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Crystal Cruises krijgt in 2023 een nieuw leven
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
26 jun '22
Goed nieuws voor de trouwe fans van Crystal Cruises. Abercrombie & Kent (A&K Travel Group) en de Heritage Group van voormalige Silversea-topman Manfredi Lefebvre d’Ovidio, hebben zowel de naam Crystal Cruises als de Crystal Symphony en Crystal Serenity gekocht. De nieuwe eigenaars starten Crystal Cruises opnieuw op en willen de brand naar een nog hoger niveau tillen. De twee luxeschepen ontvangen na een grondige renovatie in de loop van 2023 opnieuw klanten. Een exacte datum voor de doorstart is er nog niet.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 19 (93 blogartikels)
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy