Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (2)
Celebrity Cruises (10)
Cunard (6)
Emerald Yacht Cruises (1)
Explora Journeys (4)
Hapag-Lloyd Cruises (10)
Holland America Line (7)
Hurtigruten (1)
Norwegian Cruise Line (8)
Oceania Cruises (12)
Ponant (4)
Regent Seven Seas (13)
Ritz Carlton Yacht Collection (3)
Scenic Cruises (2)
Seabourn (10)
Silversea Cruises (21)
Swan Hellenic (3)
Uniworld (1)
Viva Cruises (1)
Windstar Cruises (1)
Bestemmingen
Alaska (5)
Amazone (1)
Antarctica (4)
Arctica (2)
Atlantische Kust (2)
Baltische Staten (7)
Britse Eilanden (2)
Caraiben (9)
Donau (rivier) (3)
Galápagos (6)
Ijsland / Groenland (2)
Middellandse Zee (36)
Midden-Oosten (5)
Noorse Fjorden (10)
Panamakanaal (2)
Rijn (rivier) (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (12)
Wereldcruise (1)
Zuid-Amerika (1)
Zwarte Zee (1)
Categorieën
Coronavirus (16)
Cruise News (91)
Expeditiecruises (8)
Havens - aanlegplaatsen (61)
Nieuwe Schepen (54)
Reisverslagen (4)
Riviercruises (3)
Start 2 Cruise (10)
Cruise Plus adviseur
Charlotte (2)
Dirk Van Duyse (4)
 
Waar zijn mijn reiskoffers? Volg uw koffer op uw Smartphone
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
18 sep '22
Wellicht heb je de ongerustheid ook al meegemaakt. De meeste reiskoffers staan op al op de band in de luchthaven van aankomst en de jouwe ontbreekt. Volgt de koffer nog of haalde hij het vliegtuig niet? Vooral voor een cruise kan het ontbreken van de bagage een groot probleem zijn. Het schip vaart van de ene haven naar de andere en hoe zullen jouw reiskoffers het schip inhalen? De AirTag van Apple helpt je alvast om de reisweg van de koffer te volgen tot in jouw kajuit. Ook Samsung heeft met SmartTag een gelijkaardige tracker op de markt.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Wat heeft de Norwegian Prima voor ons in petto ? The Haven…
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
11 sep '22
Na de doopplechtigheid in IJsland stelt Norwegian Cruise Line deze weken de Norwegian Prima voor in Noord-Europa. Met haar nieuwe vlaggenschip wil de rederij zich positioneren in het premiumsegment. Norwegian Prima trekt met haar aantrekkelijk design, intieme ruimtes en gastronomische specialiteitenrestaurants de stijl van de zusterbrands Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises door. The Haven, het schip-in-een-schip concept van Norwegian Cruise Line werd ingericht als een luxe-enclave met een versterkte focus op de buitenruimtes.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Silver Endeavour maakt zich klaar voor Antarctica
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
4 sep '22
Silversea Cruises voegt op 21 november de Silver Endeavour toe aan haar vloot en versterkt daarmee haar positie als ultraluxe expeditierederij. Tijdens zijn eerste seizoen zal het expeditieschip van november 2022 tot maart 2023 twaalf cruises van 5 tot 20 dagen aanbieden, waaronder fly-cruise-afvaarten met Silversea’s Antarctica Bridge, een uitgebreide ‘Deep South’-expeditie en een nieuwe 10-daagse reis naar het Antarctisch Schiereiland. Gasten zullen reizen in Silversea’s kenmerkende comfortniveau, terwijl ze genieten van enkele van de meest persoonlijke ervaringen die beschikbaar zijn op Antarctica.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Meer exclusiviteit voor suitegasten op Queen Anne van Cunard
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
28 aug '22
Vanaf 2024 vormt Queen Anne een kwartet met de Queen Mary 2, Queen Victoria en Queen Elizabeth. In de aanloop tot de lancering heeft Cunard na de restaurants, bars en accommodatie ook details vrijgegeven over de buitendekken en wellnessvoorzieningen op haar nieuwste schip. Hier valt onder meer de grote verscheidenheid aan ruimtes op van levendige zones tot een rustig terras voorbehouden voor de suitegasten en een yoga- en meditatieruimte met zicht op zee. De eerste afvaarten van de nieuwe Cunarder in het voorjaar van 2024 zijn intussen al te reserveren.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Explora Journeys wil ons op Explora I culinair gaan verleiden
Geschreven door Patrick Parez - Journalist
21 aug '22
Explora Journeys kondigt een unieke culinaire ontdekkingsreis aan voor de Explora I. Het eerste schip dat in mei 2023 in de vaart komt, zal maar liefst 18 eet- en drankbelevingen voorstellen. Het luxemerk van de MSC Group trakteert gasten op twaalf culinaire ervaringen in zes restaurants en de suite evenals twaalf bars en lounges, waarvan vier op de buitendekken. De maatschappij wil haar gasten verschillende smaken van over de hele wereld laten ontdekken, geďnspireerd door haar ‘Ocean State of Mind’.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 54 (266 blogartikels)
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy