Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
9   begeleide cruise(s)
15   Beoordelingen
3   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Stel ons een vraag
Cruisescore   84%
Lees alle beoordelingen   
Waarom AmaWaterways ?
AmaWaterways werd in 2002 opgericht door 3 mensen met een passie voor riviercruises. Dankzij hun ervaring, kennis en toewijding slaagden ze in hun opzet : passagiers een cruise-ervaring bieden die alle verwachtingen overstijgt. In de loop der jaren groeide AmaWaterways dan ook uit tot marktleider op het gebied van riviercruises in Europa, Rusland, Vietnam, Cambodja en Afrika. AmaWate...
Klik hier en lees meer
Laatste blogbericht
Uw Cruise Plus adviseur
    Dirk Van Duyse
T:   03-780.76.60

Advies nodig ?
Extra informatie ?

Bel mij gerust op !

 
Waarom Cruise Plus ?
De absolute Belgische marktleider in luxe cruises
Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring
U heeft rechtstreeks contact met onze Cruise Plus adviseurs
Service, kwaliteit en persoonlijke opvolging zijn onze prioriteiten
Steeds vrijblijvend, eerlijk en neutraal advies op uw maat
Aankoop rechtstreeks bij alle rederijen, geen tussenpersonen
Cruisen is onze dagdagelijkse passie. Iedere dag opnieuw
CP Bucketlist Magazine - 3
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven AmaWaterways een algemene score van 84%.

Alvast veel leesplezier !

Top   
Zon 24 sep 2023 - VJ uit Deurne (antwerpen)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaSonata ****+ van AmaWaterways met vaarroute Donau (rivier) in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Perfecte organisatie met de glimlach. Schip is echter te klein om uitstekend te geven voor hut , entertainment en eten als je vergelijkt met een zeecruise.
  Persoonlijke tip
Nespresso toestel in hut. Koffie op schip is afschuwelijk slecht.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100
Prachtige cruise op alle vlakken   
Woe 17 mei 2023 - SL uit Dendermonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaDouro ****+ van AmaWaterways met vaarroute Douro (rivier) in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Onze eerste riviercruise in lange tijd. Maar beter meegevallen dan verwacht. Mooi schip, mooie kajuit met voldoende ruimte. De bemanning is heel vriendelijk, het eten en de dranken zijn zeer lekker . De uitstappen zijn zeer goed georganiseerd en aangepast aan iedereen. Maar het landschap is de absolute vedette. Prachtig en gevarieerd. Je raakt er niet op uitgekeken.
  Persoonlijke tip
Een kajuit met balkon.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Once in a lifetime experience!!   
Vrij 1 nov 2019 - LA uit Lummen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de Zambezi Queen ****+ van AmaWaterways met vaarroute Amazone in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Fantastische ervaring! Het schip was niet echt “top” maar de hele reis met alle uitstappen en verschillende belevingen die eromheen gebouwd waren (wijnuitsappen-victoriafalls-soweto-krugerpark) waren once in a lifetime! Zeer goede organisatie en begeleiding van Amawaterways Prachtige hotels ook . Uitermate geslaagd!.
  Persoonlijke tip
Misschien op voorhand een richtbedrag geven voor de fooien die verwacht worden, want dit is echt wel een serieuze hap uit het te besteden vakantiebudget (+/- 300$ pp)
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100
Heerlijk   
Zat 21 sep 2019 - HK uit Brugge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaSonata ****+ van AmaWaterways met vaarroute Donau (rivier) in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Heerlijke reis niet te lang en niet tekort met heel goede service
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
Eerste Riviercruise   
Din 20 aug 2019 - DR uit BRASSCHAAT
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaStella ****+ van AmaWaterways met vaarroute Douro (rivier) in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Schitterende ervaring.
  Persoonlijke tip
Absoluut een aanrader.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
Mooie riviercruise   
Maa 5 aug 2019 - LP uit Zwevegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaDouro ****+ van AmaWaterways met vaarroute Douro (rivier) in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Vakkennis cruiseadviseur : het is jammer dat wij hut 305 hadden. Wij hebben maar 2 keer aan de rivierkant gelegen. En 5 keer aan de kadekant. Ik had dit wel telefonisch nagevraagd, maar volgens haar was het ongeveer gelijk aan beide kanten van het schip. Niet dus. Gelukkig hadden wij het Portodek of we keken echt vanuit ons terras ook nog eens op de kademuur op bepaalde aanlegplaatsen. Maar 71 passagiers i.p.v. 104 passagiers. Het is een nieuw schip, maar geen isolatie in de kajuit. Je hoort je buren en ook als er iemand op het dek loopt, hoor je de voetstappen. Douche loopt ook regelmatig uit. Zeer smalle ruimte naast je bed om te passeren. De geboekte transfer op zaterdagmorgen stond aan de luchthaven i.p.v. aan het schip. Gelukkig waren we ruimschoots op tijd voor ons vliegtuig.
  Persoonlijke tip
Wij vinden de prijs/kwaliteit goed, omdat het 2 voor de prijs van 1 was. De volledige prijs is absoluut niet prijs/kwaliteit.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100
Personal opinion   
Zon 7 jul 2019 - MM uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaDouro ****+ van AmaWaterways met vaarroute Douro (rivier) in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Eerste riviercruise Cabine is te klein valiezen kunnen niet onderbed Staan 1week in de weg kleerkast is te klein voor 2 pers Geen mi nibar is vervelend
  Persoonlijke tip
Mooie cruise prachtige landschappen catering in orde Uit stekende nieuwe bussen Maar entertainment is wel zeer pover Mm
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100
De Rijn was fijn   
Din 29 nov 2016 - VR uit Sint Lenaarts
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaCerto ****+ van AmaWaterways met vaarroute Rijn (rivier) in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Zelden op alle gebied zo een uitstekende service ervaren, van kapitein tot kajuitverantwoordelijke iedereen even vriendelijk en gedienstig. uitstekende gidsen bij de uitstappen, kraakpropere autobussen? heel lekker eten en drinken, ruime keuze
  Persoonlijke tip
De Rijn tussen Keulen en Koblenz/Rudesheim prachtig, "Rijngorge"uitstappen naar Heidelberg en Strasbourg
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100
kerst cruises   
Don 24 dec 2015 - Mj uit Steendorp
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaSonata ****+ van AmaWaterways met vaarroute Donau (rivier) in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
tafels van 2 in het restaurant
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
Myanmar riviercruise   
Don 10 dec 2015 - Ba uit Zillebeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaPura ****+ van AmaWaterways met vaarroute in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Er werd ons geen mogelijkheid geboden om vooraf te boeken voor een ballonvaart zoals vele andere deelnemers.
  Persoonlijke tip
de staf bestaat enkel uit mannelijk personeel.
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100
Cruise    
Din 5 mei 2015 - DR uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaPrima **** van AmaWaterways met vaarroute Donau (rivier) in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Bus reis van rousse was langdradig beter was een vlucht geweest met meer tijd in Istanbul
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100
Nieuw perspectief   
Din 2 sep 2014 - VH uit Antwerpen 18
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaVida ****+ van AmaWaterways met vaarroute Douro (rivier) in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Goed georganiseerde en mooie uitstappen. Prachtige natuur en de sluizen zijn spectaculair. De AmaVida is geen eigen boot. De capaciteit van keuken en restaurant is te laag waardoor eten soms koud op tafel kwam. De smaken zaten wel goed. Erg goed personeel.
  Persoonlijke tip
Vraag een hut achter op de boot, wij zaten dicht bij de receptie en de lounge wat soms geluidsoverlast gaf
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100
goed tot zeer goed   
Vrij 11 jul 2014 - MF uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaPrima **** van AmaWaterways met vaarroute Donau (rivier) in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
Eten is iets minder dan BV LAROSA Lyon - rone...ok het is overal moeilijk om zaken te doen dus besparing op voeding is mischien een noodzaak
  Persoonlijke tip
kunnen wij ook boeken bij u voor LA ROSA indien ja ..dan komen wij een catalogus ophalen Met groet flor en annie
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100
cruise donau   
Zat 21 dec 2013 - Vi uit Kortessem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaBella ****+ van AmaWaterways met vaarroute Donau (rivier) in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
aangename en sfeervolle cruise
  Persoonlijke tip
mix van europeanen en amerikanen zou beter moeten
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100
Zo ontspannend !   
Maa 26 aug 2013 - VN uit Deurne
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van de AmaCerto ****+ van AmaWaterways met vaarroute België/Nederl. (rivier) in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Algemene ervaring
AmaCerto is een prachtig rivierschip. Moderne inrichting, 2 restaurants (zeer uitzonderlijk), gezellig ingerichte lounge/bar, prachtige hutten/suites met alles erop en eraan ! Lekker eten (zeer gevarieerd) en goede service. Het zonnendek heeft voldoende stoelen zodat je volop kan genieten van het voorbijglijdende landschap. De Nederlandsche waterwegen zijn echt de moeite - zo dichtbij maar zo verbazend mooi !
  Persoonlijke tip
Meerdere citytrips in één maar op een luxueuze relaxte manier ! Schitterend !
 
Waardering van de cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100
 

Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda & Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  Waardebon |  Privacy policy