Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Welkom op de cruiseblog site van Cruise Plus. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (1)
Celebrity Cruises (1)
Crystal Cruises (5)
Cunard (1)
Hapag-Lloyd Cruises (5)
Holland America Line (2)
Oceania Cruises (2)
Ponant (2)
Regent Seven Seas (4)
Seabourn (4)
Silversea Cruises (4)
Star Clippers (3)
Bestemmingen
Atlantische Eilanden (1)
Caraiben (3)
Middellandse Zee (4)
Noorse Fjorden (1)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (3)
Wereldcruise (1)
Categorieën
Agenda (5)
Cruise News (19)
Cruise Plus Aanrader (8)
Hot Deal (2)
In de Media (2)
Nieuwe Schepen (6)
Reisverslagen (2)
Riviercruises (3)
 
Cruisen voor foodies
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
9 mei '16
We hebben allemaal Bourgondisch bloed door onze aderen stromen en houden van lekker en gezellig tafelen. We bezoeken niet alleen gastronomische restaurants tijdens het jaar, maar willen ook op vakantie van een gourmetmaaltijd genieten. Het tijdperk dat een cruiseschip over een hoofdrestaurant en een of twee specialiteitenrestaurants beschikte, ligt ver achter ons. De cruiseschepen worden op gastronomisch vlak steeds vaker een weerspiegeling van onze maatschappij waar traditionele gerechten, trendy bereidingen en exotische smaken naast elkaar worden aangeboden. Haute cuisine heeft duidelijk de weg naar de oceanen gevonden.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Cruise in stijl met de vernieuwde Queen Mary 2
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
4 apr '16
De Queen Mary 2 begint aan een nieuw hoofdstuk. De oceanliner van Cunard Line gaat van 27 mei tot 21 juni aanstaande naar het droogdok in Hamburg voor een grondige renovatie van de kajuiten, lounges en restaurants. Het schip krijgt bij die gelegenheid een frisse, moderne look en een eigentijds interieur. En er is ook goed nieuws voor mensen die alleen reizen, want op de werf worden eveneens een reeks eenpersoonshutten geïnstalleerd.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Meer dan vijf redenen om voor een riviercruise te kiezen
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
19 mar '16
Alle bestemmingen zien er mooier uit vanop het water. Dat geldt voor een zeecruise, maar wellicht nog meer op een riviercruise. Indrukwekkende waterlopen bevaren en onderweg schilderachtige landschappen ontdekken, cultureel erfgoed bezoeken en door romantische steden slenteren. Laat de oevers voorbijglijden terwijl u nipt van uw cocktail in een van de salons, geniet van een gastronomisch diner, tot rust komt in uw panoramische suite en – mocht u daar gevoelig voor zijn – geen kans maakt om zeeziek te worden. Er zijn duidelijk meer dan vijf redenen om een riviercruise te reserveren.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Neem ik mijn smoking nog mee op cruise?
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
1 feb '16
Cruises stonden decennialang synoniem voor gala-avonden, captain’s dinners, lange jurken en smokings. De jongste jaren zien we aan boord van de cruiseschepen een forse versoepeling van de kledingvoorschriften. Met de aanpassing willen de rederijen inspelen op de meer informele kledingstijl aan land en tegelijk tegemoetkomen aan de vraag van gasten die zich beroepshalve alle dagen moeten opkleden en tijdens hun vakantie het pak en de das liever thuislaten. Overdag draagt u op alle schepen gemakkelijke vrijetijdskledij. Maar met wat voor kleding gaat u straks dineren? Cruise Plus zet het op een rij.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Vaar als eerste mee met de nieuwe Silver Muse van Silversea Cruises
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
29 jan '16
Silversea Cruises heeft de reservaties geopend voor het nieuwe vlaggenschip Silver Muse. Het ultraluxueuze schip van de rederij komt in april 2017 in de vaart. De inaugurale cruise wordt een reis van 13 dagen tussen Monte Carlo en Nice met vertrek op 20 april 2017. Op deze afvaart bezoekt het schip onder meer Barcelona, Valletta, Amalfi en Sorrento. Vóór de officiële lancering kan u op 10 april 2017 al meevaren op de paascruise. De Silver Muse vaart op deze achtdaagse reis vanuit Monte Carlo naar bestemmingen als Porto Mahon, Livorno en Portofino. Op 18 april 2017 is het schip terug in Monte Carlo voor de doopplechtigheden. Silver Muse zal tijdens haar eerste jaar 130 bestemmingen bezoeken in 34 landen in Europa, Canada, de Caraïben, Noord- en Zuid-Amerika.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 12 (56 blogartikels)
 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon