Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Foto Web Special
Schepen
464   aanbiedingen
34   Cruise Plus suggestie(s)
446   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
17   Reisverslagen
31   Fotoreportages
24   Nieuwsberichten
47   Beoordelingen
7   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   81%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Silversea Cruises ?
Intieme, luxueuze schepen
Uitstekende prijs/kwaliteit in het luxesegment
All-inclusive: fooien en alle dranken inclusief
Butlerservice in alle Suites
Schoonheids- en massagesalon
Gratis transfer naar centrum v/d havenstad
Luxe ... en nogeens luxe bij Silversea Cruises . Kom aan boord op één van de vier Silversea schepen en de verwennerij tot in detail begint onmiddellijk : luxueuse suites, gevulde minibar naar uw wensen, roomservice 24 u op 24 u, prachtige design en kunst aanwezig op deze cruises, gezellige restaurants en hun top cuisine. U blijft hier op basis van All Inclusive. Alles is inbegrepen , zelfs ...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Silversea Cruises een algemene score van 81%.

Alvast veel leesplezier !


Top vakantie   
Vrij 29 dec 2017 - CT uit Keerbergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Whisper *****van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was een super vakantie !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Perfectie !   
Don 8 jun 2017 - DD uit Grembergen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Muse *****van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prachtig nieuw schip met uitstekende service !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

héél goeie ervaring!   
Woe 7 jun 2017 - NE uit Gistel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bij de aankomst in Nice was het eventjes zoeken naar de begeleidster: ze had alleen een bordje: Cruise! Bij de aankomst aan boord kregen we niet alle inlichtingen (2 dagen later ingescheept) Bij navraag kreeg ik die van de butler. De butler service was uitstekend,vooral bij het ontbijt in de cabine. Ik had een tikje meer variëteit verwacht van het eten op de menu: 3x Sole limande is een beetje veel in 1 week! De dranken waren uitgebreid en in orde, maar de eerste avond bracht men onmiddellijk een wijnkaart met dure wijnen. Bij navraag bracht men de wijn van de dag (die ons soms niet beviel) of een andere die we liever dronken.
  Een persoonlijke tip

Ik weet niet waarom we vooraf een lijst moesten invullen met wat we nodig hadden in de cabine, want we hebben alles moeten vragen aan de cabine butler nl: 2 aparte dekbedden in plaats van 1 grote; een nek ondersteunend kussen, gedemineraliseerd water enz. Ook de dranken moesten we nog eens vragen. In Livorno was er een shuttle bus die om het half uur reed. Toen ik terug aan de opstapplaats kwam, reed die juist weg. Ik moest 1 uur wachten op de volgende, want het was lunch pauze voor de chauffeur;men had dit NIET verwittigd! Bij navraag aan een Italiaanse dame kwam ik dit te weten.? terwijl er 4 bussen passeerden voor de Celebrity klanten...!!! Dit is een gebrek in de informatie! Verder : een aangename ervaring , vooral de All Inclusive ! Voor herhaling vatbaar! (dit was mijn 50ste cruise) dus ik ben al wat gewoon en heb wel wat ervaring....met vele maatschappijen. Volgende cruise is wel Trans-Atlantic: dus daarom : groot schip.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Van Cannes to Rome met Silversea   
Woe 7 jun 2017 - BR uit Gistel
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  -Grootte van schip komt overeen met onze wensen voor NIET TRANSATLANTISCHE cruisen en is ongeveer van hetzelfde kaliber als Azamara en Oceania. -Hebben vooral de all in drankjes en de wijn gewaardeerd ; indien je echter je ECHTE favorieten vraagt voor de hut-koelkast moet je meestal WEL bijbetalen ! Idem voor sommige wijnen aan tafel ; de eerste avond krijg je EERST ENKEL de betalende wijnkaart voorgesteld. Wanneer je vraagt of er dan geen gratis wijn is komt men de " wijn van de dag" voorstellen ; als je dan vraagt of er geen andere keuze is , vraagt men wat je graag drinkt en krijg je de gewenste fles op tafel. -De formule-1 rennen in Monaco maakten helaas een degelijk bezoek aan de stad onmogelijk : straten afgesloten , bussen en ook hop on /off reden niet. -Tijdens ons cruise-gedeelte waren er wel "formal evenings" MET vest maar GEEN avond met das of strikje ; misschien was dit tussen Barcelona en Cannes ?? -Het eten was zeker goed maar schatten wij in tussen goed en zeer goed>. Er was enkele male " lemon sole" op het menu maar wij, kustjongens, vinden dit een zeer ordinaire vis { sole limande} of een soort pladijs en heeft in de verste verte niets met ECHTE ZEETONG { Dover Sole} te maken ! Wij genoten het meest van het ontbijt in onze hut : zeer professioneel opgediend door je butler : bravo !!
  Een persoonlijke tip

-Wie er tegen op ziet om een vest of kostuum mee te sleuren kan altijd aan de "Pool bar en Grill" eten . -Het schijnt dat de dresscode alleen in het {main}-restaurant en "Le Champagne" srikt worden toegepast. Wij hebben meegemaakt dat tijdens een formal night ook in jeans werd gedineerd in het Italiaanse"La Terrazza"
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Super!   
Maa 22 mei 2017 - DE uit Asse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Cloud ****+van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was onze 2e cruise met silversea, we waren een beetje bang dat de 2e de eerste niet zou evenaren, maar het was weer fantastisch! Een aanrader!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

AANGENAME CRUISE   
Maa 22 mei 2017 - VR uit Vorselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Whisper *****van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  WIJ HEBBEN EEN AANGENAME CRUISE GEHAD AANGEZIEN WIJ EEN PROMOTIE HADDEN VINDEN WIJ DE PRIJS/KWALITEIT IN ORDE, ANDERS TOCH AAN DE DURE KANT ZEER GOED ONDERHOUDEN SCHIP HETGEEN OOK ALTIJD POSITIEF IS PERSONEEL ALTIJD ZEER BEHULPZAAM ETEN GOED DE PRIJZEN VAN DE UITSTAPPEN ZIJN ZEKER HOOG GENOEG
  Een persoonlijke tip

STEEDS DE PROMOTIES VOLGEN
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Opnieuw een Fantastische cruise!!   
Maa 22 mei 2017 - LP uit Kooigem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Whisper *****van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Uitstekend op alle gebied!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

expeditie in luxe   
Woe 22 mar 2017 - LA uit Genk
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Discoverer ****van Silversea Cruises met vaarroute Indische Oceaan in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische ervaring !!! Vanaf dag 1 kent de crew iedereen met zijn naam of voornaam en al zeer snel kennen ze ook de persoonlijke voorkeuren betreffende de dranken of maaltijdvoorkeuren De exursies zijn van een voortreffelijk niveau; zeer professionneel uitgevoerd en zeer leerrijk. Vergeet de normale uitstapjes naar de plaatselijke kerk of andere banale beziensswaardigheden, dit is echt meerdere niveaus hoger. . Wij zijn overtuigd en gaan zeker terug!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Prima   
Vrij 24 feb 2017 - PE uit Mol
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Cloud ****+van Silversea Cruises met vaarroute Afrika in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Prima zeer mooie en goed georganiseerd . Allen vaargebied nogal woelig dus de boot ook heel veel deinen van de boot.
  Een persoonlijke tip

Mensen met een gevoelige maag en snel zeeziek raad ik deze trip niet aan.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Kerst en Nieuwjaar in Azië    
Zat 14 jan 2017 - VA uit Nieuwkerken-Waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Shadow *****van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip "Silver Shadow" was uitstekend qua service, eten en drinken, vooral de feestmenus met Kerst- en Nieuwjaarsavond waren super. Maar het schip is wel stilaan aan een renovatie toe.. De cruise van Singapore naar Hongkong is voor de bezienswaardigheden wel wat tegen gevallen. In Vietnam maakt men op sommige plaatsen van iets klein toch een highlight.
  Een persoonlijke tip

Info ivm vlucht van München naar Singapore met Singapore Airlines klopte niet. Er was wel degelijk een premium economy klasse aan boord, wat bij het boeken vermeld werd als niet aanwezig. Ook was er mogelijkheid,om reeds meer dan 24 uur op voorhand plaatsen op het vliegtuig te reserveren (info gekregen in München aan de stand van Singapore Airlines)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

familie cruise   
Vrij 18 nov 2016 - AA uit Antwerpen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geen
  Een persoonlijke tip

reservatie restaurants aan boord verbeteren
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

70/100   
Maa 26 sep 2016 - CL uit Rupelmonde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Niet te vergelijken met Seabourn. Personeel wel heel vriendelijk en bereidwillig. Maar aan het zwembad geen verfrissingsdoekjes, geen hapjes. Geen kans om in het restaurant 'Champagne' te geraken . Het eten zeker niet verfijnd en geen afwisseling. Prijs/kwaliteit zeker niet geslaagd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 56 / 100

prachtig   
Woe 13 jul 2016 - BH uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Shadow *****van Silversea Cruises met vaarroute Alaska in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alles o k zal siver sea aan anderen aanbevelen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

MINDER ZILVER BIJ SILVERSEA !   
Don 19 mei 2016 - SM uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Silversea heeft véél zilver verloren ! De Silver spirit begint oubollig over te komen. Weinig afwisseling in de buffetten. Hopelijk geeft de nieuwe Silver Muse terug een boost...
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

silver spirit middelandse zee   
Don 19 mei 2016 - SK uit Mechelen
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wij vinden dat het niveau van de silver spirit een beetje gedaald is in vergelijking met enkele jaren geleden. Het eten viel een beetje tegen.La Terrazza was wel zeer goed.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

prijs- kwaliteit ???????????   
Woe 18 mei 2016 - Vp uit Nieuwpoort
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Keuken kan beter en zeker het ontbijt meer dan ondermaats!!!!!!!! doe er maar gerust minstens één ster af.......
  Een persoonlijke tip

Misschien ook niet meer het merk van de champagne vermelden in jullie folder..... En misschien de kledij wat meer toelichten. Reserveren in Le Champagne.........vergeet het.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100

Super cruise   
Woe 18 mei 2016 - EE uit Boom
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bij aankomst op het cruiseschip waren alle restaurantjes vol geboekt. De 2 eerste dagen moesten we beneden in het restaurant eten, wat we niet leuk vonden en niet lekker. Vanaf dag 3 hadden we reservaties bij andere restaurantje die super waren
  Een persoonlijke tip

Restaurant boeken bij de boeking van de cruise
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Goede reis   
Vrij 1 apr 2016 - PG uit Glabbeek (zuurbemde)
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Shadow *****van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het schip was aan vernieuwing toe.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

The world of Silversea   
Vrij 11 mar 2016 - VN uit Knokke-Heist
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Wind ****+van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Silversea is voor mij persoonlijk de beste rederij. Het niveau van eten is uitstekend en geeft u veel variatie. De crew kent na de 2de dag u persoonlijke voorkeuren. Na ondertussen al 8 verschillende rederijen gedaan te hebben blijft dit toch mijn nummer 1. Voorkeur gaat momenteel wel uit naar Silver Spirit. De andere schepen zijn uitstekend maar een ouder interieur.
  Een persoonlijke tip

Als u van uitstekende service en zorgeloze vakantie wil genieten stel ik voor zeker een cruise te boeken met Silver Spirit van Silversea cruises .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Beoordeling cruise   
Zat 27 feb 2016 - DI uit Zaventem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Shadow *****van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eten: uitstekend ontbijt, high tea en in restaurant 's avonds. Niet lekker 's middags bij zwembad. Niet gegeten in "specialiteiten"restaurants. Service was zeker niet slecht, maar ik had meer verwacht afgaande op geadverteerde informatie en er waren enkele serieuze missers: aanrekenen van geincludeerde excursies (vergissingen kunnen gebeuren, maar dan verwacht ik wel aangepaste afrekening bezorgd te krijgen nadat ik erop gewezen heb, moest er echter zelf nog eens voor naar balie gaan...), elke avond in restaurant moet je kamernummer geven, en NOOIT werd ik teruggevonden in hun systeem (ofwel maak je systeem in orde, ofwel vraag je niet meer als je mij elke avond in zelfde restaurant ziet). Beoordeling voor entertainment is verplicht, ben echter niet naar shows of lezingen geweest. Muziek in bars was ok voor mij, en mensen met verstand van muziek (heb ik dus niet) zeggen dat ze goed waren. Wat ik heel goed vond, was dat er elke avond informele bijeenkomst was voor alleenreizenden: leuk om bij te babbelen en meestal gingen we dan samen eten wat ook aangenamer is dan alleen aan tafel zitten.
  Een persoonlijke tip

Zeker te doen : high tea. Tip voor organisatoren: graag wat later vertrekuur van excursies: 8u-8u15 is heel vroeg in vakantie (en je bent ook dan te laat terug 's middags om in meeste restaurants te eten)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

cruise van singapore naar singapore   
Din 26 jan 2016 - Hr uit Herentals
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Shadow *****van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand januari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  alles was zeer goed geregeld . we vonden het zeer goed dat alles all inclusief was zeker met de vluchten ,hotelovernachting en de transfers erbij.We hebben direct kunnen genieten .Bedankt voor alles
  Een persoonlijke tip

Hotel fullerton in singapore is echt een aanrader
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

kerst reis   
Zat 16 jan 2016 - NG uit Barendrecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Shadow *****van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Er was weinig kerst decoratie aan boord . De kerst sfeer kan vele malen beter Jammer dat er in La Terazza niet 1 Italiaan in de bediening loopt het eten is uitstekend maar de Italiaanse charme mis je. De fare well show was een afgang . oud en nieuw was goed en gezellig met in het The Restaurant een geweldige gast heer Antonio.
  Een persoonlijke tip

een wijn /dranken kaart van de beschikbare wijnen / /dranken wie al inclusief zijn . DIt was onze 2e reis met de Silversea de 1e keer met de Silver Spirit , was uitstekend. wij , en ook gasten wie meer als 100 dagen met Silversea hebben gevaren, hebben toch de indruk dat er steeds meer word bezuinigt .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Zeer goed   
Don 10 dec 2015 - VE uit Edegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Shadow *****van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Voor de diner is slechts 1 restaurant altijd beschikbaar, de Grill niet meegerekend, La terrassa was voor reservatie dagen op voorhand volgeboekt, het is ons niet gelukt. Hier heeft Seabourn zeker een + punt. Entertainment was voor ons niet van toepassing. Evenals bij Seabourn schommelen de prijzen, zie uw bericht van 08/09/2015 Hong Kong - Singapore vanaf 3130 € vluchten inbegrepen!
  Een persoonlijke tip

Voor de daguitstap in Singapore zou ik aanraden om voorafgaandelijk geen reservaties te doen van Flyer en van Bumboat. Flyer is niet kunnen doorgaan wegens gevaar voor blikseminslag, de boottocht is op het nippertje gelukt. Proficiat voor de gids Billy Teo badge 4302 die spijts de weersomstandigheden ons een mooie dag bezorgd heeft.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

geen   
Vrij 6 nov 2015 - VR uit Kessel-lo
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Shadow *****van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  geen
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

teleurstellend   
Zon 4 okt 2015 - BK uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Whisper *****van Silversea Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze duurste en meest teleurstellende cruise tot op heden. Het eten was ronduit slecht (niveau van een ferry), zowel de restaurants als de lunch- en ontbijtbuffetten. Ze waren "blij" met onze feedback, maar enige verbetering was niet merkbaar. De administratieve staf ondermaats en de cruise director brutaal, De uitstappen peperduur en waardeloos. Vele van onze medereizigers, fervente cruisers, waren onze mening toegedaan. Prijs/kwaliteit verhouding was volledig zoek.
  Een persoonlijke tip

We hebben een taxi betaald van Knokke naar Zaventem, een ticket Brussel/London, 360 euro voor de transfer naar Southhampton, terwijl we in Zeebrugge hadden kunnen opstappen... UW persoonlijke tip hadden wij op prijs gesteld. Dus ik denkt niet dat onze beoordeling de evaluatie passeert.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 40 / 100

Familie cruise   
Maa 3 aug 2015 - IJ uit Lennik
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooie ervaring.
  Een persoonlijke tip

De bediening was goed, doch tijdens de maaltijden zijn de sommeliers ondermaats. Best wat scholing vooraf geven. Jammer te moeten bijbetalen om in 2 van de 5 restaurants te kunnen eten. Eten is wel uitstekend.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

aangename eerste cruise ervaring   
Maa 15 jun 2015 - AM uit Tisselt
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Cloud ****+van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Wat verouderd schip maar goed onderhouden. Algemeen restaurant vonden wij ongezellig.
  Een persoonlijke tip

Bij goed weer te weinig mogelijkheden om buiten te eten; noodzaak voor reservatie voor diner aan de pool niet duidelijk.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

goed maar kon beter   
Zat 23 mei 2015 - KM uit Merelbeke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Cloud ****+van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  het schip is aan renovatie toe.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Badkamer silver wind   
Vrij 27 mar 2015 - DP uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Wind ****+van Silversea Cruises met vaarroute Atlantische Kust in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Boot heeft een opfrissing nodig . Badkamers ondermaats en totaal verouderd. Kleding van personeel past beter bij begrafenis dan bij een happy vakantie. Uitstappen uitstekend geregeld en alle personeel zeer vriendelijk. Culinair s avonds geen probleem in groot restaurant , maar ontbijt s morgens rommelig .
  Een persoonlijke tip

Opletten voor oudere mensen in verband met moeilijke badkamer. Vernieuwen dringt zich dringend op .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 70 / 100

Cruise   
Woe 4 mar 2015 - HG uit Wijnegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Stille Zuidzee in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Slechte coördinatie excursies. Gebrek aan goede organisatie, men moet bijna alles zelf uitzoeken.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

Cruise Silver Spirit   
Woe 4 feb 2015 - RG uit Zwijndrecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mijn vrouw en ik hebben genoten. Silver spirit is een aanrader.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Aangename cruise   
Din 13 jan 2015 - DN uit CascaIs
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Cloud ****+van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Eten goed.frisheid bij het einde van de cruise minder.Sommige dingen ,zoals rolmobs,niet meer te krijgen Regent Seven Seas beter van eten
  Een persoonlijke tip

Excursies dikwijls zonder interesse.Tijdrovend,duur en niets te zien Butlers ,Lori en Hendrik ,uitstekend
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 68 / 100

Terug op Silversea   
Din 2 dec 2014 - VC uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ponctuele en dienstvaardige service bij het op punt stellen van de geplande cruise. Cruise was door zeer gunstige weersom-standigheden een geslaagde vakantie.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Eenmalig Silver Sea   
Vrij 14 nov 2014 - BB uit Brasschaat
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Silver Sea is voor ons niet dezelfde standaard als oa Seabourn en Regent.De Silver Spirit leek veel ouder dan 5 jaar, wat oubollig en de logistiek was ook niet optimaal, we misten oa de gezellige coffeecorner /Internetcafe bij Seabourn. Eten was erg goed alleen de wijn een ramp, oa een sommellier uit Polen, kwam elke dag een goedkoop flesje wijn aanbieden.Dan wordt er wel gevraagd welke wijn we dan wilden en kregen we de wijnkaart met prijzen vanaf 55,- tot 2.000,- euro per fles, terwijl er toch andere wijnen in het pakket beschikbaar waren.Uiteindelijk hebben we toch zonder bijbetaling een rode Cote du Rhone Bessac en een witte franse Sauvignon Blanc uit de Loire gedronken, maar was elke dag hetzelfde , eerst de aanbeveling van de dag. Veel Filipijnen aan boord ook in de bediening, reuze vriendelijk maar duidelijk lager geschoold. De suites perfect zoals onze kamerjongen en met de hulp van de butler prima. Theather een ramp, steeds dezelfde groep en weinig afwisseling. Van de Staf hebben we eigenlijk niemand gezien, buiten het officiele gedeelte. De reis was interessant, maar uitstappen regel je beter zelf en zeker in Europa.
  Een persoonlijke tip

Volgende keer kiezen we weer voor Seabourn
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 64 / 100

SUPER FANTASTISCH   
Din 12 aug 2014 - VK uit Vrasene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Shadow *****van Silversea Cruises met vaarroute Alaska in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ter vergelijking met onze vorige cruise ervaring stak dit er met vlag en wimpel bovenuit. Vriendelijke en bereidwillige service, zeer luxueuze en ruime suite, fijne keuken ook in hoofdrestaurant, interieur van het schip zelf mag mss iets moderner. We hebben met volle teugen van onze vakantie genoten!!
  Een persoonlijke tip

een bierkaart, met wat meer Belgische bieren
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

te weinig respect voor nederlandstaligen   
Maa 16 jun 2014 - VE uit Lokeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Whisper *****van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De omroep door de kapitein in het amerikaans was onverstaanbaar.In het algemeen is er te weinig rekening gehouden met niet-Amerikanen,die nochtans slechts 30% uitmaakten van de 390 passagiers.Heel dure excursies.Geen oesters gekregen,alhoewel ze in Bergen uitstekend waren.
  Een persoonlijke tip

Desalniettemin een aanrader. Verken Bergen te voet en proef de oesters op de vismarkt!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Rome - Rome   
Din 10 jun 2014 - CL uit Schelle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeker weer voor herhaling vatbaar
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

moeder - dochter cruise   
Maa 28 apr 2014 - VG uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Onze eerste cruise en zeker voor herhaling vatbaar! Ideaal om op korte tijd verschillende bestemmingen aan te doen.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Matig....   
Zat 26 apr 2014 - VH uit Aartselaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Caraiben in de maand april en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Blij dat u het vraagt... Vorig jaar hadden wij Seabourn maar dat was nu niet meer beschikbaar.. Laten we duidelijk zijn : Silversea is NIET gelijkwaardig (prijs/kwaliteit) aan Seabourn . Reden(en) : - het zit in de kleine dingen : - inschepen : we waren te vroeg maar : niks voorzien (een tafel met wat frisdrank , fruit e.d. : nada) : wachten in de zon... - lokale "kruiers" namen spontaan onze bagage over mits "tip" Opm: bij Seabourn : kruiers van de maatschappij die niks kosten - inschepen : vergeet de foto's met de rij officieren... Nada... - het personeel : klinkt allicht "racistisch" maar bestond uitsluitend uit. Filipinos, Pakistani e.d., kortom "garçons met een geweldig hoog 'Manuel ' gehalte... Vgl. Seabourn. : het personeel kwam zo uit de hotelscholen - bijbetalen voor "specialiteiten restaurants " is dom (hoewel de kwaliteit zéér goed was ) - buiten het "grote" restaurant moest voor alle andere gereserveerd worden : dit is niet aangenaam en beperkt uw vrijheid (voor die prijs...) ; overigens was er op de "formal night" onvoldoende plaats, en werden we gedwongen om bij een grote tafel - allicht kwetterende Amerikanen - te gaan zitten, hetgeen we geweigerd hebben (opm : vorig jaar bij Seabourn : geen probleem ) Enz.... Kortom : geen verwijt aan het reisbureau maar verkoop Silversea niet meer als gelijkwaardig aan Seabourn, ook al zijn deze laatste mogelijk wat duurder of omgekeerd)
  Een persoonlijke tip

Kaviaar is toch wel leuk....😉
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Onze kennismaking met Silversea   
Maa 10 mar 2014 - VA uit Nieuwkerken-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Shadow *****van Silversea Cruises met vaarroute Verre Oosten in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De cruise op zich was perfect, zowel wat eten/dinken en service betreft. De suite was groot genoeg, met een ruim terras en met dressing en ruime badkamer met aparte douchecel,. Het schip is van het kleinere type en daarom is het entertainment gedeelte misschien voor sommigen wat eenzijdig (geen grootse shows). Het gedeelte buiten de cruise, de vluchten, vervoer tussen luchthaven, hotel en cruiseschip, alsook de geboekte hotels waren van prima kwaliteit. Alles tot in de puntjes geregeld. Op geen enkel moment moesten wij ons hierover zorgen maken.
  Een persoonlijke tip

Als enig minder positief puntje vonden wij het iets teveel aan formele en informele avonden. Het is tenslotte toch een verlofperiode voor iedereen aan boord, en daarom iets te weinig casual avonden. Maar toch had dit geen invloed op onze prachtige beleving van deze cruise.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Silver Explorer Antarctica   
Zat 11 jan 2014 - BJ uit Berlaar
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Wind ****+van Silversea Cruises met vaarroute Transatlantisch in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een onvergetelijke ervaring. Zeer goed expeditieteam ! Zeer interessante lezingen. met de Silver Explorer naar Antarctica (info bovenaan evaluatieformulier is niet correct,ik kan deze niet wijzigen )
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 78 / 100

Storm op zee   
Don 5 dec 2013 - DP uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Wind ****+van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Ondanks het slechte en stormachtige weer, zijn wij toch veilig thuis gebracht. Kapitein met ervaring.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Aan bevelen   
Zat 31 aug 2013 - dH uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Wind ****+van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Kom zeker terug maar in nieuwer schip
  Een persoonlijke tip

Reis vanaf Corfoe tot Venetie niet veel te zien.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Voor herhaling vatbaar   
Zon 11 aug 2013 - MM uit Koekelberg
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Spirit *****van Silversea Cruises met vaarroute Middellandse Zee in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een bijzondere eerste ervaring, ontspanning en individueel respect zijn gegarandeerd, vanaf de intake tot het vertrek ben je in het land van melk en honing
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Ontspannende en instructieve cruise   
Zat 10 aug 2013 - PX uit Knokke
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Cloud ****+van Silversea Cruises met vaarroute in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Dagdagelijkse praktische organisatie en de opvolging ervan kunnen wij als onberispelijk betitelen
  Een persoonlijke tip

De bar kan iets aantrekkelijker zijn en de bestrijding van opkomende vetusteit moet aangepakt worden o.m. de plafons leidende naar de kajuiten nabij het zwembad.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 76 / 100

Prachtige stijlvolle cruise   
Maa 22 jul 2013 - BH uit Vilvoorde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Whisper *****van Silversea Cruises met vaarroute Baltische Staten in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Luxueus schip met stijlvolle suites en een prima, vriendelijke bediening van hoofdzakelijk aziatisch personeel; top-gastronomie aan tafel: zowel de champagnes, wijnen als de keuken. Entertainment kan iets beter. De prijzen van de uitstappen liggen aan de hoge kant.
  Een persoonlijke tip

Silversea is een zeer betrouwbare cruisemaatschappij, die men kan aanbevelen aan veeleisende klanten die zich willen laten verwennen, vooral dan gastronomisch.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

heel erg spijtig   
Zat 13 jul 2013 - Zf uit Lo-reninge
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSilver Whisper *****van Silversea Cruises met vaarroute Noorse Fjorden in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij hebben er een vol jaar naar verlangd!Via Cruise Plus,een uitstekende reismakelaar in cruises hadden wij geboekt voor deze reis met een verlengstuk van 4 dagen in Kopenhagen.Maar het lot heeft er anders overbeslist:mijn partner breekt een week voor ons vertrek haar enkel en krijgt meteen reis- en verplaatsingsverbod van de Dokter.Alles was tot in de puntjes voorbereid ook ons programma voor de on shore aktiviteiten en een bezoekplan voor Kopenhagen.Spijtig! Als het mogelijk is doen wij volgend jaar deze voorziene cruise,uiteraard via Cruise Plus. Fred
  Een persoonlijke tip

neem een annulatieverzekering voor dergelijke reizen!Onze ervaring leert dat dit noodzakelijk is en dat Cruise Plus de annulatieprocedure vlot heeft behandeld.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon