Home   |   Beoordelingen   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |   Instagram   |   Cruise Blog   |   Contactinfo    
Bel met onze cruise adviseurs op  03 - 780.76.60     
 
Rederijdetails + Video
Schepen
1274   aanbiedingen
9   Cruise Plus suggestie(s)
2   Special(s) (Extra voordelen)
6   begeleide cruise(s)
16   Reisverslagen
22   Fotoreportages
47   Nieuwsberichten
25   Beoordelingen
1   blog artikel(en)
Geef uw beoordeling
Cruisescore   84%
Lees alle beoordelingen   
Waarom Royal Caribbean ?
Grootste en meest innovatieve schepen ter wereld
Zeer kindvriendelijk, aangepaste programma’s
Indrukwekkende ijs- en watershows
Broadway-musicals
Revolutionaire voorzieningen & entertainment
2 nieuwe schepen in 2016
Een rederij die elk jaar meer dan 2 miljoen passagiers onthaalt en entertaint, moet wel iets in huis hebben… Zoekt u een cruise aan boord van een groot schip met alles erop en eraan, dan bent u bij Royal Caribbean zeker aan het juiste adres! De maatschappij heeft altijd naar innovaties gestreefd. Sinds haar oprichting is ze dan ook een trendsetter in de cruise-industrie. Wie zou verwachten dat men...
Klik hier en lees meer
 
Overzicht beoordelingen
Uw persoonlijke ervaringen en beoordeling helpen zowel onze klanten als onze medewerkers bij het kiezen en het uitwerken van uw welverdiende cruisevakantie. Wij nodigen u van harte uit om uw mening te delen en een beoordeling te schrijven. Na evaluatie plaatsen wij uw beoordeling graag online.

Goed om weten en om uw privacy te vrijwaren geven wij enkel de eerste letter van zowel uw voor- als achternaam weer (geen volledige naamweergave) met de stad !

Onze klanten gaven Royal Caribbean een algemene score van 84%.

Alvast veel leesplezier !


heel mooi cruise   
Maa 10 jul 2017 - DO uit Kalken
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deVision of the Seas ***+van Royal Caribbean met vaarroute Baltische Staten in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  wij hadden 2 fantastische waiter INACIO en assistent waiter PAWAN gans het personeel van het restaurant was heel goed onze kajuit was altijd pikfijn in orde
  Een persoonlijke tip

het entertainment waren op andere cruisen beter meer variatie vb een gochelaar of een acrobatie act
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 86 / 100

Top   
Don 29 jun 2017 - DR uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deVision of the Seas ***+van Royal Caribbean met vaarroute Baltische Staten in de maand juni en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Zeer leuke ervaring!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Leuke ervaring!   
Woe 29 mar 2017 - HR uit Sint-margriete
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deVision of the Seas ***+van Royal Caribbean met vaarroute Midden-Oosten in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Tamelijk verouderd schip. Zelfbedieningsrestaurant (ontbijt) was enorm druk, wij zijn nogal vroege vogels, en het restaurant ging pas om 8u openen. Dit was tevens te laat wanneer je een excursie gepland had.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Fantastische reis!   
Woe 11 jan 2017 - VK uit Sint-pauwels
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deVision of the Seas ***+van Royal Caribbean met vaarroute Midden-Oosten in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het cruiseschip was verouderd maar dit veranderde niets aan een prachtige cruise. Het personeel was zeer vriendelijk en de maaltijden lekker en verzorgd.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

super vakantie gehad   
Din 15 nov 2016 - VJ uit Beerse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deVision of the Seas ***+van Royal Caribbean met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  we waren met 2 andere koppels dus we hebben ons reuze geamuseerd. Ook goed weer gehad. Het was een topweek. Voor de prijs die we betaald hebben mogen we zeer tevreden zijn over de Royal Carebbian, ondanks dat het voor ons persoonlijk een iets mindere rederij is. (gewoonlijk met Celebrity). Qua service zijn we meer dan tevreden omdat 1 koppel het drankenpakket bij incheck online à 20% minder kon kopen en de 2 andere koppels niet meer door iets later in te checken. We hebben het toch gekregen aan dezelfde prijs toen we aan boord kwamen.
  Een persoonlijke tip

We zouden een gelijkaardige cruise willen doen volgend jaar zelfde periode. Zelfde budget. Alle aanbiedingen zijn alvast welkom.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 62 / 100

nagenieten in de herfst   
Maa 14 nov 2016 - DM uit Sint-niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deVision of the Seas ***+van Royal Caribbean met vaarroute Middellandse Zee in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  een ouder schip heeft ook zijn charmes .
  Een persoonlijke tip

Ga eten in de specialiteitenrestaurants op de eerste 2 dagen . Zeer voordelig !
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 66 / 100

Ongelukkige voorvallen    
Zon 9 okt 2016 - DJ uit Lokeren
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deHarmony of the Seas ****van Royal Caribbean met vaarroute Middellandse Zee in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De cruise was een leuke reis. Er waren echter enkele minpunten: 1) Het weer, Over het algemeen bewolkt en regenachtig, blijkbaar is midden September niet de ideale periode om te cruisen op de Middellandse Zee... 2) Druk, Er was een uitstekende service van Royal Caribbean maar op sommige momenten was het zeer druk op het schip (ongeveer 400 personen teveel). Dit zorgde voor lange wachttijden bij restaurants en moesten excursies tijdig gepland worden! 3) Ongeval, Ook waren wij passagiers op het schip tijdens het ongeval met de reddingssloep en bemanningsleden. Dit zorgde ervoor dat we een extra dag vast lagen in Marseille en de uitstap in Pisa niet kon doorgaan. Er werd een beperkte compensatie voorzien door Royal Caribbean. Door deze 3 punten is het voor ons niet mogelijk om een betere score te geven. We kunnen deze reis ook niet volledig afbreken. Wanneer deze punten niet waren voorgevallen, was dit mogelijk een van de betere reizen ooit gemaakt.
  Een persoonlijke tip

Royal Caribbean blijft prijs/kwaliteit een zeer goede rederij!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

Heel mooie route !   
Zon 22 mei 2016 - VP uit Ertvelde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRhapsody of the Seas ***+van Royal Caribbean met vaarroute Middellandse Zee in de maand mei en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Mooie route en veel bezienswaardigheden
  Een persoonlijke tip

Dubrovnik aanrader
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

zeer tevreden   
Don 31 mar 2016 - VJ uit Schilde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deRhapsody of the Seas ***+van Royal Caribbean met vaarroute Zuid-Amerika in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  zeer tevreden!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Super   
Woe 30 mar 2016 - PG uit Stekene
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deAllure of the Seas ****van Royal Caribbean met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Fantastische ervaring, super vakantie! Het was onze eerste keer op een cruise en zou het zo opnieuw doen!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Zeer goed !   
Don 7 jan 2016 - DW uit Tielrode
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deFreedom of the Seas ****van Royal Caribbean met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  De dranken waren veel duurder geworden tegen de voorige keer dat wij geweest zijn .een cocktail 12 dollar dat vinden wij er wel over Met kerstavond was er niet veel te doen op het schip .
  Een persoonlijke tip

Het was anders wel in orde op de freedom lekker eten hutten super personeel zeer vriendelijk . Na de cruise hebben wij met een huurauto nog een week de pretparken bezocht ,Een aanrader wel zeer zeer druk met de kerstvakantie
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 74 / 100

oponthoud door storm , jammer   
Zat 5 dec 2015 - Vw uit Tielrode
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSplendour Of The Seas ****van Royal Caribbean met vaarroute Middellandse Zee in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  TIJDENS DE STORM GEEN MENSEN VIA HET DEK TELATEN PASEREN.Dit was bij ons het geval na de uitleg over de reddings vesten enz.Had pas longontsteking gehad( die ik trouwensheb opgedaan in sept'op de splendour heb opgedaan.werd toch brutaal verzocht via het dek terug tegaan.geen pardon !!!
  Een persoonlijke tip

Vind dat ze ook de zetels moeten proper maken en niet enkel de tafels in de windjammer. De lakens niet zo proper wit.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 84 / 100

Uitstekend   
Zon 4 okt 2015 - VW uit Appelsvoorde
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deSplendour Of The Seas ****van Royal Caribbean met vaarroute Alaska in de maand september en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Een uitstekend kleiner schip van deze rederij dat weldra verdwijnt uit de vloot.
  Een persoonlijke tip

Op dit schip was er toch altijd een te kort aan zitplaatsen . De drankprijzen zijn veel te duur geworden (9$ voor een glas wijn)
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

Wederom een fantastische ervaring!!!!!!   
Maa 3 aug 2015 - BM uit Sinaai-waas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deVision of the Seas ***+van Royal Caribbean met vaarroute Alaska in de maand juli en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Het was ons 9de cruise en wederom een fantastische ervaring. Ieder schip heeft zijn eigenheid. Leuk om dit te ontdekken. Het is een wat ouder schip dat gedeeltelijk gerenoveerd is en dat merk je wel. Maar dit doet niets af aan de cruise op zich. Het eten is er super goed. We nemen altijd een binnenkajuit en nu hadden we voor de eerste keer geen ijskastje. Maar iedere dag kregen we 2x vers ijs in ijsemmer om iets koel te houden. Daardoor heeft het ons niet gestoord. Ik vind het nog altijd formidabel hoe efficiënt ze deze kajuit indelen. Ruimschoots plaats om alles op te bergen, zelfs nog plaats over.
  Een persoonlijke tip

Ze hebben nu ook specialiteitenrestaurants en de eerste dagen kwamen ze regelmatig vragen of je tegen bijbetaling niet in deze restaurants wil komen eten. Als je dit niet wil, is dit een kwestie van volhouden!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 94 / 100

PERSOONLIJKE WAARDERING   
Vrij 4 apr 2014 - VE uit Belsele
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deFreedom of the Seas ****van Royal Caribbean met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  WORDT ZEKER HERHAALD
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 100 / 100

Luxe en sterren op zee   
Din 1 apr 2014 - GA uit Zwijndrecht
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deFreedom of the Seas ****van Royal Caribbean met vaarroute Caraiben in de maand maart en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Uitstekend
  Een persoonlijke tip

Aanrader en voor herhaling zeker vatbaar
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 90 / 100

Tijdsloos genieten   
Maa 3 mar 2014 - DD uit Wavre
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deIndependence of the Seas ****van Royal Caribbean met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Gewoon je laten meeglijden op de zee.
  Een persoonlijke tip

Voor complete rust misschien de USA-schoolvakantie vermijden.
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

Zeer goed   
Maa 3 mar 2014 - BR uit Sterrebeek
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deIndependence of the Seas ****van Royal Caribbean met vaarroute Caraiben in de maand februari en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Minder geluid in het theater
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

Hoera   
Vrij 3 jan 2014 - DW uit Tielrode
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deLegend of the Seas ***+van Royal Caribbean met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles prima in orde
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 72 / 100

exelent   
Maa 30 dec 2013 - Vw uit Tielrode
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deLegend of the Seas ***+van Royal Caribbean met vaarroute Caraiben in de maand december en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  uitzonderlijke lange wachttijd bij in scheping, was wel uitzonderlijk omdat er voor ons 1300 mensen ziek waren geweest op de legend, en moest alles extra ontsmet worden,was eigelijk goed voor onze eigen gezondheid.
  Een persoonlijke tip

Te weinig zitplaatsen s'avonds in het center We verkiezen toch de freedom klasse
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 92 / 100

Voor herhaling vatbaar   
Zon 1 dec 2013 - TH uit Temse
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deIndependence of the Seas ****van Royal Caribbean met vaarroute Caraiben in de maand november en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Alles was perfect behalve de vlucht (US.airways ) van en naar het schip
  Een persoonlijke tip

Een trans-atlantische vlucht zonder beenruimte raad ik niemand aan !!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 96 / 100

heerlijke nazomercruise   
Woe 13 nov 2013 - DM uit Sint-Niklaas
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNavigator of the Seas ***+van Royal Caribbean met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  een prima service en fijne keuken goed onderhouden schip met vele faciliteiten .
  Een persoonlijke tip

geniet met volle teugen van alle mogelijkheden aan boord
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 82 / 100

Zeer goed   
Zon 10 nov 2013 - BS uit Zedelgem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNavigator of the Seas ***+van Royal Caribbean met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Was de eerste cruise, maar zeer tevreden. Niet de Caraïben, maar middellands zee
  Een persoonlijke tip

Doe zo voort!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 80 / 100

America reis 2013   
Zon 27 okt 2013 - WJ uit Pulle
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deAllure of the Seas ****van Royal Caribbean met vaarroute Caraiben in de maand oktober en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Bij Royal Caribbean bijna alles in eigen beheer ( prive eilandjes enz...waardoor het moeilijk is bv. een taxi te nemen en zelf op uitstap te gaan . Je bent verplicht hun excursies te nemen. Enkel in Mexico hebben we deze mogelijkheid gehad.). De Allure of the Seas is een adembenemend mooi schip met alle faciliteiten die je maar kunt denken. Dit schip staat hiermee duidelijk boven de schepen van MSC en COSTA waarmee ik ook al de nodige ervaring heb. .Service aan boord , kwaliteit van het eten en vakbekwaamheid van het personeel maken van dit schip een echte topper.. VOOR HERHALING VATBAAR !!!!!!!
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 98 / 100

Schitterende cruise!   
Zon 8 sep 2013 - JH uit Oordegem
  Wij waren met Cruise Plus aan boord van deNavigator of the Seas ***+van Royal Caribbean met vaarroute Middellandse Zee in de maand augustus en wij geven hierbij graag onze beoordeling.
  Hebben een prachtige cruise gehad,schitterend weer,zeer vriendelijk personeel,zeer lekker geheten ,vrij druk op sommige tijdstippen in de zelfbediening maar de officiers probeerden dit zeer goed op te lossen door zelf een tafel te zoeken en vrij te maken ,s'avonds zeer leuke sfeer en shows .
 
Waardering van uw cruise   Waardering voor Cruise Plus
Schip   Service Cruise Plus
Hut - Suite   Vakkennis cruiseadviseur
Eten aan boord   Klantvriendelijkheid
Service aan boord      
Entertainement      
Prijs / kwaliteit   Totaalscore 88 / 100

 

Foto Album  |  Beoordelingen  |  Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Agenda  |  Scheepbezoeken  |  Cruise Blog |  You Tube |  Waardebon